Chocolat

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Volwassen box

CHOCOLATE IN A BOX

Masterclass chocolate in a box
In deze masterclass gaat u met behulp van een online video 3 verschillende soorten bonbons en chocolade maken.
U krijgt uitleg over chocolade en het tempereerproces.
Daarna kunt u samen stap voor stap deze masterclass volgen.
De producten worden verpakt in een gebaksdoos, deze bevat:

  • 500 gram "Callebaut  melkchocolade

  • Mal voor het maken van 12 bonbons

  • 3 vellen bakpapier

  • 3 spuitzakken

  • 100 gram studentenhaver

  • suikerdecoratie

  • 60 gram karamelpasta

  • 50 gram hazelnootpasta

  • 50 gram boter




Vormbonbons (12 stuks)
In de box zit een mal. Dit kan een klassiek vorm zijn of zeebanket.
U leert het proces bonbons maken stap voor stap.


Spuitbonbons of Dresse Noisette (20 stuks)
De vulling maakt u van de volgende ingredienten, boter, chocolade en hazelnootpasta.
Met behulp van de spuitzak spuit u mooie rozetten met een noot erop.
U werkt de bonbons af met een krokante bodem van chocolade.

Flikken (15 stuks)
Flikken zijn schijfjes van chocolade, deze versiert u met noten, rozijnen en suikerdecoratie.

Nu u alle technieken voor bonbons en chocolade kent, kunt u thuis verder aan de slag.
De mal is herbruikbaar zodat u zoveel chocolaatjes en bonbons kunt maken zo vaak u wilt.

De box kost  30 euro

Dit de schaal bonbons die u van 500 gram chocolade en de andere ingredienten kunt maken.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu